keeper7k
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 26
Rumor Age : Apple Tablet
Μιας και παρά την προτροπή μου στο thread του Newton, θέμα για την επερχόμενη ταμπλέτα της Apple δεν ανοίχτηκε ( ) παίρνω την ευκαιρία να το κάνω εγώ μιας και οι φήμες έχουν αρχίσει να φουντώνουν και μάλλον βρισκόμαστε πιο κοντά απο ποτέ στο πολυαναμενόμενο release.
Την εβδομάδα που μας πέρασε λοιπόν , σύμφωνα με το arstechnica η Orange επιβεβαίωσε και σχεδόν αμέσως ξε-επιβεβαίωσε την έλευση του tablet. Την επόμενη έφτασε η πληροφορία οτι η Apple έχει δεσμεύσει όλες τις οθόνες 10'' απο την πλειοψηφία των Ασιατών προμηθευτών (!!!).
Ακολουθούν λίνκς για τις εν λόγω φήμες. Απο την άλλη όποιος έχει όρεξη μπορεί να ρίξει μια ματιά στον υπερβολικά μακροσκελή οδηγό του gizmodo που περιλαμβάνει όλες τις φήμες μέχρι σήμερα. Για να δούμε τι θα δούμε ....
Orange "confirms" then unconfirms iTablet, more rumors
Apple reportedly hoarding all 10" screens for rumored tablet
Μιας και παρά την προτροπή μου στο thread του Newton, θέμα για την επερχόμενη ταμπλέτα της Apple δεν ανοίχτηκε ( ) παίρνω την ευκαιρία να το κάνω εγώ μιας και οι φήμες έχουν αρχίσει να φουντώνουν και μάλλον βρισκόμαστε πιο κοντά απο ποτέ στο πολυαναμενόμενο release.
Την εβδομάδα που μας πέρασε λοιπόν , σύμφωνα με το arstechnica η Orange επιβεβαίωσε και σχεδόν αμέσως ξε-επιβεβαίωσε την έλευση του tablet. Την επόμενη έφτασε η πληροφορία οτι η Apple έχει δεσμεύσει όλες τις οθόνες 10'' απο την πλειοψηφία των Ασιατών προμηθευτών (!!!).
Ακολουθούν λίνκς για τις εν λόγω φήμες. Απο την άλλη όποιος έχει όρεξη μπορεί να ρίξει μια ματιά στον υπερβολικά μακροσκελή οδηγό του gizmodo που περιλαμβάνει όλες τις φήμες μέχρι σήμερα. Για να δούμε τι θα δούμε ....
Orange "confirms" then unconfirms iTablet, more rumors
Nothing is abating the stream of tablet-related rumors as we await a supposed reveal later this month. In yet another round-up of Apple tablet rumors, we look at a "confirmation" of the upcoming tablet by a top France Télécom executive, word of a mobile version of iWork controlled with gestures, case materials that suggest possibly two different models, and the impressions of an "industry source" who claims to have seen the tablet's OS in person.
Apple reportedly hoarding all 10" screens for rumored tablet
Like it has done with supplies of NAND flash memory used in iPhones and iPods, Apple may be trying to corner the market on 10" display panels for an upcoming tablet device. Suppliers in Asia are reportedly telling customers that no 10" LCD or OLED panels are available, as Apple is buying them all.